Mitä sinä olisit ja mitä sinä tekisit, jos voisit olla mitä tahansa ja tehdä mitä tahansa?

YKSILÖVALMENNUS 

Haluatko selkiyttää arvojasi ja löytää oman elämäsi suunnan? Haluatko parantaa terveyttäsi tai saada työkaluja elämäntapamuutoksen toteuttamiseen? Haluatko vähentää kiirettä ja stressiä elämässäsi? Haluatko löytää työn, jossa voit todella toteuttaa itseäsi? Haluatko oppia arvostamaan itseäsi enemmän, kehittämään ihmissuhteitasi tai myönteistä ajatuskulkuasi? Haluatko tuoda menneisyyden haasteet elämäsi voimavaroiksi? Kaipaatko elämääsi vapautta toteuttaa unelmiasi? 

Kun haluat muutosta elämääsi ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen matkallasi, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi valmennukseen!

Valmennustapaamiset ovat intensiivisiä prosessointituokioita, joissa valmennettava tekee valmentajan ohjauksessa aktiivisesti töitä päämääränsä saavuttamiseksi. Valmennuksen aikana asiakkaat tulevat tietoisemmiksi erilaisista mielen sisäisistä prosesseistaan ja oppivat hahmottamaan itseään ja tilannettaan paremmin. Heidän ymmärryksensä rajoittavien ajatusten ja uskomusten voimasta lisääntyy ja he saavat konkreettisia työkaluja näiden matkaa hidastavien ”näkymättömien esteiden” tunnistamiseksi ja muokkaamiseksi. Usko omaan itseen, omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin lisääntyy. 

Valmennuksesta muokataan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kokonaisuus ja valmennusmenetelmät valitaan yksilöllisesti valmennettavan ominaisuuksien ja toiveiden mukaan. Työkalupakki ulottuu keskusteluista ja kirjallisista tehtävistä toiminnallisiin harjoitteisiin. Välitehtävät ovat usein luonnollinen osa valmennusta. Valmennus on ehdottoman luottamuksellista ja salassapitovelvollisuus säilyy myös valmennussuhteen päätyttyä.

Yksilövalmennuksen hinnasto 

1 x valmennustapaaminen 150e
3 x valmennustapaaminen 450e
6 x valmennustapaaminen 750e 

Skype-valmennusten hinnasto 

1 x valmennuskeskustelu 124e
3 x valmennuskeskustelu 360e

/ hinnat sisältävät alv. 24%

Kysy lisää tai varaa aika suoraan valmennukseen: minnaimmonen.com@gmail.com tai p. 044 535 15 53

RYHMÄVALMENNUKSET

Teen henkisen hyvinvoinnin pienryhmävalmennuksia ympäri Suomen. Voit valita sopivan teeman valmiista paketeista tai voimme suunnitella valmennuksen juuri teidän ryhmänne tarpeisiin.

Valmiit paketit:

  • Stressi - vastavoima vai voimavara?
  • Motivaatiota tavoitteesta
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja oman elämän ohjaaminen
  • Kuka Minä Olen?
  • Omien ajatusteni voima
  • Tunneturbulenssista tunteiden hallintaan
  • Vuorovaikutusvalmennus
  • Syömisen psykologiaa

Kysy lisää ja varaa valmennus: minnaimmonen.com@gmail.com tai p. 044 535 15 53

**********************************************************************************************************************************

ASIAKASKOKEMUKSIA

"Päätin syksyllä 2011 saada apua ravinto- ja liikunta-asioihin. Olen aktiivinen lenkkeilijä ja salilla käyjä, mutta jotenkin tuntui että intoa liikuntaan ei enää ollut samalla tavalla. Poltin myös tupakkaa viimeiset 15 vuotta ja joka vuotisen lopettamis- ja aloittamiskierteen turhauttamana halusin apua tupakoinnin lopulliseen lopettamiseen. 

Ensimmäisella tapaamiskerralla ei kauaa mennyt, kun Minna sai käsityksen missä mennään ja mitä haluaisin valmennuksen avulla saavuttaa. Halusin kuusi valmennuskertaa, jotta saisin rauhassa valmistautua muutoksiin. Valmennuksissa kävimme läpi liikunnan, ravinnon sekä tupakoinnin merkitystä ja tapojani liittyen edellisiin. Valmennuksen kolmannen kerran jälkeen lopetin tupakoinnin enkä siihen ole sen koomin koskenut. Entiset vaikeat paikat on selätetty jo moneen kertaan ja nyt ihmettelen miksi olen koskaan edes polttanut. 

Valmennuksen seurauksena opin myös hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Minulla oli itseäni kohtaan sellaisia tavoitteita, joita tarkemmin mietittynä en enää halunnutkaan. Minna sai minut ymmärtämään millainen todellisuudessa haluan olla ja mitä tehdä. On vapauttavaa ymmärtää, että olen hyvä juuri tällaisena. Saan olla kiitollinen kaikesta hyvästä elämässäni ja kiitollisena kasvaa haasteista."

Noora, 30v

"Kävin Minnan valmennuksessa keskustelemassa muun muassa stressinhallinnasta ja ajankäytöstä. Minnan kanssa juttelu tuntui heti alusta asti siltä, että olisimme tunteneet jo pitkään; tunnelma oli samaan aikaan rento ja välitön sekä ammattimainen. Minnasta huokuu upea lämpö ja aito välittäminen ja tapaamisten tuoma lisä jo ennestäänkin hyviin energiatasoihin jatkui pitkään. Sain todella toimivia työkaluja päivittäisen elämän helpottamiseen, jotka pystyin ottamaan välittömästi käyttöön ja jotka ovat tuoneet merkittäviä hyötyjä arkeeni. Voin suositella Minnan palveluita täydellä luottamuksella, et varmasti tule pettymään."

Jaakko Savolahti, Yrittäjä, Personal Trainer

"Tuli äkillinen tarve kiittää Sinua Minna! Valmennuksen jälkeen kulunut viikko on mennyt  aivan merkittävän hyvin. Vielä perjantaina lipsahdin vanhaan synkistelyajatteluun huonosti nukutun yön ja masentavan työpäivän jäljiltä. Kuitenkin osasin tiedostaa mitä oli tapahtumassa, ja tietoisesti päätin "vaihtaa vaihdetta" ja aloin etsimään positiivisia puolia töissä vallitsevasta tilanteesta. Huikea muutos fiiliksessä oli välitön, melkein kuin jokin havahtuminen. Vietin superrentouttavan viikonlopun. 

Maanantaina koko työnkuvani näyttää selkeämmältä ja mielekkäämmältä. Alkuviikosta tein mahtavat treenit ja uudet painoenkat perättäisinä päivinä. Kaiken muun lisäksi olen ollut treffeillä, ja toiset on tulossa :) Fiilis on siis yksinkertaisesti mahtava! Oikeastaan vasta nyt tajuan miten suuria ja nopeita muutoksia "vain" oman ajattelun avulla voi saavuttaa, ja aion aktiivisesti pyrkiä tähän olotilaan jatkossakin." 

Teemu, 30v

"Yhteistyö Minnan kanssa on ollut ehkä parasta, mitä olen itselleni antanut. Jo muutama tapaaminen on antanut minulle enemmän, kuin olisin voinut kuvitella. Minnan kanssa on tullut loistavasti juttuun heti ensi tapaamisesta lähtien: hän osaa kuunnella ja tarttua juuri oikeisiin asioihin, oikealla tavalla. Omien ongelmien ja murheidenkin käsittely on muuttunut lähes täysin ja pieniäkin hyviä hetkiä osaa arvostaa entistä enemmän. Minnan avulla olen oppinut asettamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin ja nauttimaan olostani ja elämästä entistä enemmän. Tähänkin jää koukkuun. Lisää loistavia oivalluksia oman elämänlaadun parantamiseksi odotellessa!"

Nainen, 32v

"Osallistuin Weightless-valmennukseen heinäkuussa 2011 ja se oli huikea kokemus! Valmennuksen parasta antia olivat erilaiset harjoitukset ja kirjallinen pohdinta. Kun kirjasin tavoitteeni paperille, niistä tuli konkreettisia ja helpommin saavutettavia. Sain myös hyviä vinkkejä omien uskomusteni käsittelyyn. Olen aina ajatellut olevani huono liikunnassa ja sen myötä liikunta on ollut toisinaan haastavaa, valmennus muutti tämän asian. Jos tuntuu, että junnaa paikallaan ja omien tavoitteiden saavuttaminen on hankalaa hyvistä yrityksistä huolimatta, voi henkinen puoli olla kompastuskivi. Sen kanssa työskentelyyn saa juuri tästä valmennuksesta apua. " 

Johanna, 33v

"Kun tulin Minnan juttusille ensimmäistä kertaa, olin pitkään kärsinyt unettomuudesta, joka johtui elämän pienistä ja vähän suuremmistakin myrskyistä. Olin jo saanut apua nukkumiseeni ja syömiseeni kiropraktikoltani, mutten saanut elämääni eteenpäin vaikka palasilla olisikin fyysisesti ollut mahdollisuus loksahtaa paikoilleen. Onneksi sain häneltä vinkin Minnasta, ja jo kun Minna avasi oven tuona maaliskuisena iltana, tiesin tulleeni kotiin. 

Ensimmäinen tapaaminen kului kuin siivillä ja Minnalle oli helppo puhua, mikään ei tuntunut liian ”tyhmältä” ääneen sanottavaksi. Minna osasi esittää uusia näkökulmia, uusia kysymyksiä joihin en ollut löytänyt vastauksia ja ymmärtämättäni olin pyöritellyt samoja ajatusmalleja pääsemättä eteenpäin. Ensimmäisellä tapaamisella sain pari tehtävää ja laitoimme aikarajan asioille, jotka olivat välttämättömiä hyvinvointini kannalta. 

Poislähdettyäni silmäni täyttyivät kyynelistä, sisälläni kolahti, rauha laskeutui kehooni ja muistan edelleen kappaleen jonka kuulin radiossa kun solmin kenkien nauhoja. TIESIN sillä hetkellä, olevani matkalla muutoksen. Jo ennen asettamaamme aikarajaa olin saavuttanut asiat joista puhuimme. Minnan sanoista ”Voit olla ihan mitä vain ja tehdä ihan mitä vain” on tullut uusin mottoni. Oli tärkeää ymmärtää, ettei tarvitse sulautua tiettyyn muottiin tai että elämäni, joka näyttää tällä hetkellä hyvin erilaiselta kuin olin sen kuvitellut näyttävän, ei välttämättä olekaan huono asia. Opettelin kuuntelemaan itseäni ja sitä mitä OIKEASTI haluan. 

Tällä hetkellä olen onnellinen nainen, kotona itsessäni ja rauhassa tulevaisuuden suhteen. Ilman Minnaa en olisi tässä hymyilevässä minussa. Minna osasi tarttua asioihini lempeydellä, suurella sydämellä ja hänestä huokuva hyvä olo, rakkaus ja rauhallisuus oli juuri se mitä tarvitsin. Minnan kanssa jutellessa tuntuu kuin olisi tullut turvallisen ystävän luo joka saa oivaltamaan itsestään uusia asioita. Olen ikuisesti kiitollinen Minnalle uusista tuulista elämässäni, unelmista, haaveista ja rakkaudesta kaikkea sitä kohtaan mitä minulla on." 

Maria, 28v