KOULUTUKSET JA LUENNOT

Koulutan ja luennoin alla olevilla teemoilla:

  • Työssä jaksaminen ja omat voimavarat

  • Stressinhallinta ja ajankäyttö

  • Kommunikaatio ja vuorovaikutus

  • Tavoitteiden asettaminen ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen

  • Itsensä johtaminen, tunteet ja motivaatio

  • Syömisen psykologia

  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kysy lisää ja pyydä tarjous: minnaimmonen.com@gmail.com


ASIAKASKOKEMUKSIA

”Stressinsietokyky ja vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä asemassa myös urheiluyhteisössä työskentelevillä. Oman toimintatavan kehittyminen lähtee oman itsensä tuntemisesta, jota valmentautumisen yhteydessä aktiivisesti työstettiin erilaisten harjoitusten avulla. Minnan pirteä esiintyminen ja ihmisten haastaminen keskusteluihin loi myönteisen otteen valmennukseen, ja se antoi paljon miettimisen aiheita myös jatkoon. Tämän valmennuksen jälkeen on hyvä ottaa uutta otetta oman elämän hallintaan.”

Suomen urheiluliitto

"Leidi Lauantai onnistui yli odotusten! Kiitos Minna Immoselle paljon kehutusta luennosta, kiitos malleille, kaikille yrittäjille ja yrityksille osallistumisesta. Ja suuri kiitos paikalle tulleille leideille ja leidien herroille."

Kuhmon yrittäjänaiset

”Minna on innostava, positiivinen ja ajatuksia herättävä valmentaja, joka antoi henkilökunnallemme runsaasti sekä henkilökohtaisen kehittymisen eväitä että aihioita omien palveluidemme ja toimintamme kehittämiseen!”

Motivire

"Minna veti yrityksemme koko porukalle mukavan ja herättävän luentopaketin. Stressinhallintaan ja sen muuttamiseen voimavaraksi löytyi sopivasti keinoja ja käyttökelpoisia, toimivia keinoja. Asioita käsiteltiin juuri sopivalla tasolla ja tavalla, siten että ne jäi mieleen. Stressi onkin ystävämme oikein oivallettuna. Samoin voi sanoa ajanhallinnasta. Haltuun otettuna se on suunnaton voima. Luennon aikana syntyi tunne että mahdollisen pahoinvoinnin tilalle onkin annetuilla vinkeillä mahdollisuus ottaa elämäänsä hyvinvointi. Kiitos!!"

Pohjanmaan ekonomitoimisto Oy

”Kiitos Minnalle ajatuksia herättävästä luennosta. Saimme hyviä vinkkejä siitä, miten voimme itsekin omalla toiminnallamme paremmin vaikuttaa stressinhallintaan eikä stressin tarvitse hallita meitä. Minna on iloinen ja valoisa persoona, jota on mukava kuunnella.” 

Siemens Health Care Diagnostics ja Siemens AB