KOULUTUS

2007 Psykologian maisteri / Jyväskylän yliopisto

2002 Ylioppilas / Kajaanin Linnan lukio

TYÖKOKEMUS

2019- Philia Valmennus

Psykologi- ja valmennuspalvelut yksityishenkilöille, yrityksille, työyhteisöille ja oppilaitoksille. Koulutus, luennot ja konsultaatio. Digitaalisten valmennuspalveluiden suunnitteleminen ja tuottaminen, myynti ja markkinointi. Sisällöntuotto ja markkinointi sosiaalisessa mediassa.

2019- Medisport Oy, Kaukajärven lääkärikeskus

Psykologiset tutkimus, ohjaus ja neuvontakäynnit työterveyshuollon, valinnanvapauskokeilun ja yksityisasiakkaille. Luennot, työpajat ja konsultaatiot firmoihin ja työyhteisöihin.

2011- Yrittäjä, psykologi, henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja urheilijoiden henkinen valmentaja

Valmennuspalvelut yksityishenkilöille, urheilijoille, yrityksille, työyhteisöille ja oppilaitoksille. Luennot ja konsultaatio. Digitaalisten valmennuspalveluiden suunnitteleminen ja tuottaminen, myynti ja markkinointi.

2008-2011 Psykologi / Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, TA6, Ylisen hoiva- ja kuntoutuspalvelut

Psykologiset tutkimukset, terapeuttiset keskustelukäynnit, kuntoutus- ja vertaistukiryhmien vetäminen, autismi-kuntoutuksen kehittäminen eri projekteissa, moniammatillisiin kuntoutuspalavereihin ja työryhmiin osallistuminen, yhteydenpito yhteistyötahojen kanssa

2008-2010 Työhyvinvointi-iltapäivien ohjaaminen / Treasure Coaching, TOTAKU - lasten neuropsykologinen ryhmäkuntoutus / Neuropsykologipalvelu Frontaali

2007-2008 Tutkija / Tampereen yliopisto, psykologian laitos, Raija-Leena Punamäen projektit

2005-2006 Rekrytointiassistentti (työharjoittelu + osa-aikainen) / Odeco Oy

Tutkimuspäivien sujuvuudesta ja käytännönjärjestelyistä huolehtiminen, kyky- ja persoonallisuustehtävien vetäminen ja pisteyttäminen,  haastatteleminen ja osallistuminen mm. Uutena Esimiehenä –koulutukseen

MUU KOULUTUS 

2018 Tanssialan perustutkinto, tanssijan tutkinto (nykytanssi) / Riveria, Outokumpu

2015-2016 Tanssin ja somatiikan täydennyskoulutus / Itä-Suomen Liikuntaopisto

2011-2012  

Licensed Sports Performance CoachTM I / NLP Akatemia

Licensed LAB Profile® Practitioner / NLP Akatemia

Licenced Sports Performance CoachTM II / Come4Learning

2011 Hyvinvointivalmentajan koulutus / Suomen Valmennustalo ja Valmentamo

2010 Licenced Practitioner of NLPTM/ NLP Akatemia

2009 Elämän voimat - Johdanto tanssi ja liiketerapiaan / Teatterikorkeakoulun täydennyskoulutuskeskus 

2009-2011 Työnohjaus: neuropsykologian erikoispsykologi Anneli Kylliäinen, kognitiivisen psykoterapian VET-psykoterapeutti Jukka Kuisma ja neuropsykologian erikoispsykologi Kaisa Peltomaa. 

2008-2015 Valmentamisen seminaareja Suomessa ja ulkomailla mm. Tony Robbins - Unleash the power within, Joseph McClendon - Next Step jne. Koulutuspäiviä aiheista kognitiivinen käyttäytymisterapia ja hyväksymis- ja omistautumismenetelmät; tanssi- ja liiketerapia, autismi jne.

JULKAISUT, ARTIKKELIT JA HAASTATTELUT

Immonen, I. & Kokko, K. (2008). Epänormatiivisten elämäntapahtumien ajoittuminen aikuisiässä ja yhteydet psykologiseen hyvinvointiin, Psykologia, 1, 4-17.

Asiantuntijahaastattelut ja -kirjoitukset mm. Urheilulehti, MeNaiset Sport, Bodytreeni, Trendi, TahkoSki, Hidasta Elämää -sivusto, Vahvaradio-podcast.