shutterstock_150067784.jpg
shutterstock_150067784.jpg

PALVELUT


SCROLL DOWN

PALVELUT


 

YRITYKSET – TYÖHYVINVOINTILUENNOT JA -VALMENNUKSET

Työhyvinvointivalmennuksessa kiinnitetään huomio työntekijän hyvinvointiin niin, että hänellä on mahdollisuus saada omasta potentiaalistaan kaikki käyttöönsä. Yksittäisen työntekijän merkitys työyhteisön hyvinvoinnin ja yrityksen toiminnan kannalta on merkittävä - onnellinen työntekijä on avain onnelliseen yritystoimintaan.

HENKISEN HYVINVOINNIN VALMENNUS 

Henkisen hyvinvoinnin valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat prosessoida henkilökohtaista tilannettasi eri näkökulmista ja asettaa innostavia tavoitteita oman hyvinvointisi kehittämiseksi. Valmennuksessa tulet ottamaan aktiivisesti askeleita eteenpäin kohti tavoitteitasi valmentajan avustamana ja saat mukaasi työkaluja, joilla kiivetä etenemistä hidastavien esteiden yli. Valmennuksessa arjen vastuksista tulee helpommin hallittavia, henkilökohtaiset unelmat kirkastuvat ja tuntuvat helpommin saavutettavilta.

Huom! Nyt myös Skype-valmennukset!

URHEILIJOIDEN PSYYKKINEN VALMENNUS

Urheilija, haluatko hyödyntää kapasiteetistasi täydet 100%? Henkisessä valmennuksessa saat suorituskyvystäsi kaikki kortit käyttöön niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella! 

Huom! Nyt myös Skype-valmennukset!