PSYKOLOGINEN TUKI, OHJAUS JA NEUVONTA JA PSYYKKINEN VALMENNUS

Psykologin vastaanotolla keskustelujen lähtökohtana on yksilön tilanteen kokonaisvaltainen aito ymmärtäminen ja kuuleminen. Tapaamiset ovat psykologin ja asiakkaan välisiä kahdenkeskisiä lämminhenkisiä prosessointituokioita, joissa asiakas pääsee jakamaan kokemustaan, pohtimaan tilannettaan voimavarakeskeisesti ja ottamaan askeleita päämääriensä saavuttamiseksi ja oman tilanteensa kohentamiseksi.

Tapaamisten aikana kehitetään asiakkaan pystyvyyden tunnetta vaikuttaa oman elämänsä haasteellisiin aspekteihin ja otetaan käyttöön konkreettisia työkaluja asioiden eteenpäin viemiseksi. Psykologin työkalupakki ulottuu kysymyksistä, keskusteluista ja kirjallisista tehtävistä toiminnallisempiin mielikuva- ja hengitysharjoituksiin. Tapaamisista muokataan täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kokonaisuus, jolloin voimme painottaa keskustelua, kuuntelua, ohjausta ja neuvontaa tai aktiivisempaa ja suunnitelmallisempaa valmennuksellista prosessointia.

Tapaamisten teemoja voivat olla esimerkiksi stressinhallinta ja työssäjaksaminen, tulevaisuuden hahmottaminen ja urasuunnittelu, yksityiselämän toiveet ja haasteet, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen kohentaminen, uni ja palautuminen, kivunhallinta, ahdistus- ja paniikkioireet, elämäntapamuutokset, esiintymisjännitys, vuorovaikutustaidot, syvempi itsetuntemus, lapsuuteen liittyvät pohdinnat ja kysymykset, muutoksiin sopeutuminen ja elämän kriisitilanteiden hallinta.

Tervetuloa vastaanotolleni Tampereelle tai varaa aika Skype-tapaamiseen mistä päin Suomea tahansa!


HINNASTO

Psykologinen tuki, ohjaus ja neuvonta: 100e / tapaaminen

3 x tapaaminen 290e

6 x tapaaminen 570e

Skype-tapaaminen 85e

Psyykkinen valmennus: 124e / tapaaminen (hinnat sis. alv. 24%)

3 x tapaaminen 360e

6 x tapaaminen 710e

Skype-tapaaminen 110eKysy lisää ja varaa aika: minnaimmonen.com@gmail.com