PSYKOLOGINEN OHJAUS, NEUVONTA JA VALMENNUS

Haluatko selkiyttää arvojasi ja löytää oman elämäsi suunnan? Kaipaatko apua ja kanssakulkijaa haastavaan elämäntilanteeseen? Haluatko parantaa terveyttäsi tai saada työkaluja elämäntapamuutoksen toteuttamiseen? Haluatko vähentää kiirettä ja stressiä elämässäsi? Haluatko löytää työn, jossa voit todella toteuttaa itseäsi? Haluatko oppia arvostamaan itseäsi enemmän, kehittämään ihmissuhteitasi tai myönteistä ajatuskulkuasi? Haluatko tuoda menneisyyden haasteet elämäsi voimavaroiksi? Kaipaatko elämääsi vapautta toteuttaa unelmiasi? 

Psykologiset yksilötapaamiset ovat lämminhenkisiä mutta intensiivisiä prosessointituokioita, joissa asiakas ottaa psykologin ohjauksessa askeleita päämääriensä saavuttamiseksi ja oman tilanteensa kohentamiseksi. Tapaamisten aikana asiakas tulee tietoisemmaksi erilaisista mielen sisäisistä prosesseistaan ja oppii hahmottamaan itseään ja tilannettaan paremmin. Hänen ymmärryksensä rajoittavien ajatusten ja uskomusten voimasta lisääntyy ja hän saa konkreettisia työkaluja näiden matkaa hidastavien ”näkymättömien esteiden” tunnistamiseksi ja muokkaamiseksi. Usko omaan itseen, omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin lisääntyy. 

Tapaamisista muokataan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kokonaisuus ja työskentelymenetelmät valitaan yksilöllisesti asiakkaan ominaisuuksien ja toiveiden mukaan. Työkalupakki ulottuu keskusteluista ja kirjallisista tehtävistä toiminnallisiin harjoitteisiin. Välitehtävät ovat usein luonnollinen osa työskentelyä. Tapaamiset ovat ehdottoman luottamuksellisia ja salassapitovelvollisuus säilyy myös asiakassuhteen päätyttyä.

HINNASTO

Kertakäynti 120e

3 x tapaaminen 350e

6 x tapaaminen 690e

/ hinnat sisältävät alv. 24%

Kysy lisää ja varaa aika: minnaimmonen.com@gmail.com