YKSILÖVALMENNUS 

Haluatko selkiyttää arvojasi ja löytää oman elämäsi suunnan? Haluatko parantaa terveyttäsi tai saada työkaluja elämäntapamuutoksen toteuttamiseen? Haluatko vähentää kiirettä ja stressiä elämässäsi? Haluatko löytää työn, jossa voit todella toteuttaa itseäsi? Haluatko oppia arvostamaan itseäsi enemmän, kehittämään ihmissuhteitasi tai myönteistä ajatuskulkuasi? Haluatko tuoda menneisyyden haasteet elämäsi voimavaroiksi? Kaipaatko elämääsi vapautta toteuttaa unelmiasi? 

Kun haluat muutosta elämääsi ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen matkallasi, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi valmennukseen!

Valmennustapaamiset ovat intensiivisiä prosessointituokioita, joissa valmennettava tekee valmentajan ohjauksessa aktiivisesti töitä päämääränsä saavuttamiseksi. Valmennuksen aikana asiakkaat tulevat tietoisemmiksi erilaisista mielen sisäisistä prosesseistaan ja oppivat hahmottamaan itseään ja tilannettaan paremmin. Heidän ymmärryksensä rajoittavien ajatusten ja uskomusten voimasta lisääntyy ja he saavat konkreettisia työkaluja näiden matkaa hidastavien ”näkymättömien esteiden” tunnistamiseksi ja muokkaamiseksi. Usko omaan itseen, omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin lisääntyy. 

Valmennuksesta muokataan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukainen kokonaisuus ja valmennusmenetelmät valitaan yksilöllisesti valmennettavan ominaisuuksien ja toiveiden mukaan. Työkalupakki ulottuu keskusteluista ja kirjallisista tehtävistä toiminnallisiin harjoitteisiin. Välitehtävät ovat usein luonnollinen osa valmennusta. Valmennus on ehdottoman luottamuksellista ja salassapitovelvollisuus säilyy myös valmennussuhteen päätyttyä.

HINNASTO

1 x valmennustapaaminen 120e

3 x valmennustapaaminen 350e

/ hinnat sisältävät alv. 24%

Kysy lisää tai varaa aika suoraan valmennukseen: minnaimmonen.com@gmail.com