TYÖHYVINVOINTILUENNOT JA -TYÖPAJAT

Työhyvinvointiluennot ja -työpajat ovat tarkoitettu yrityksille ja työyhteisöille, jotka ovat kiinnostuneita pitämään huolta yksittäisen työntekijän hyvinvoinnista ja näin edistämään yrityksen ja työyhteisön toimintaa pitkällä tähtäimellä. Henkilöstön kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy yrityksen kassalippaassa euroina. Hyvinvoinnin lisääntyessä työntekijöiden työmotivaatio, -jaksaminen ja työhön sitoutuminen kasvavat samalla kun sairauspoissaolot ja työuupumus vähenevät.

Luennot ja työpajat ovat kestoltaan 2-4h ja ne toteutetaan koulutus-, virkistäytymis- tai Tyhy-päivän yhteydessä. Luennoilla osallistujat saavat tiiviin teoriapaketin valitusta aiheesta ja työpajoissa yksilöt pääsevät lisäksi tarkastelemaan omaa henkilökohtaista tilannettaan valittuun aiheeseen liittyvien henkilökohtaisten kirjallisten- ja toiminnallisten harjoitusten avulla. 

Työskentelyssä hyödynnetään voimavara- ja ratkaisukeskeistä näkökulmaa.

TYÖHYVINVOINTILUENTOJEN TEEMOJA:

• Työssä jaksaminen ja omat voimavarat
• Stressinhallinta ja ajankäyttö
• Kommunikaatio ja vuorovaikutus työyhteisössä 
• Tavoitteiden asettaminen ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen
• Itsensä johtaminen, tunteet ja motivaatio

Ota yhteyttä ja rakennetaan valmennuksesta teidän työyhteisönne tarpeisiin sopiva yksilöllinen paketti! 

Kysy tarjousta yrityksille ja työyhteisöille: minnaimmonen.com@gmail.com

******************************************************************************************************************

ASIAKASKOKEMUKSIA

"Vietimme Tampereella onnistuneen esimiesten virkistäytymispäivän kesän kallistuessa jo loppua kohden. Minnan positiivinen ja reipas lähestymistapa antoi meille evästä oman esimiestyön hallintaan. Saimme vinkkejä mm. siitä, miten vaikutamme omaan energisyyteemme ja miten voimme ottaa stressin ja ajankäytön hallintaan. Hyvillä mielin pysähdyimme hetkeksi miettimään omaa hyvinvointiamme ja miten voimme siihen itse vaikuttaa. Kiitos Minna!" 

Kelan Paikallisjohtajat ry / Länsi-Suomen Alue

”Järjestimme yllätyksenä tiimipäivässä valmennuksen itsensä kehittämisen mahdollisuuksista ja stressinhallinnasta. Tutustuimme siihen kuinka ajatukset syntyvät, mitä stressi oikeastaan on ja kuinka pystymme vaikuttamaan stressitasoomme. Minna tarjosi meille tuhdin paketin erilaisia työkaluja stressinhallintaan niin työelämään kuin vapaa-ajallekin. Oli hienoa huomata, miten monilla tavoilla voi hyvinvointia tuoda lisää elämään, vaikka se ei aina niin helpolta ensi silmäyksellä näyttäisikään. Kiitos Minna! Näillä opeilla on hyvä jatkaa ja lisätä hyvää oloa arkeen yksi pala kerrallaan.”

Takuuosasto, Wärtsilä Finland

”Stressinsietokyky ja vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä asemassa myös urheiluyhteisössä työskentelevillä. Oman toimintatavan kehittyminen lähtee oman itsensä tuntemisesta, jota valmentautumisen yhteydessä aktiivisesti työstettiin erilaisten harjoitusten avulla. Minnan pirteä esiintyminen ja ihmisten haastaminen keskusteluihin loi myönteisen otteen valmennukseen, ja se antoi paljon miettimisen aiheita myös jatkoon. Tämän valmennuksen jälkeen on hyvä ottaa uutta otetta oman elämän hallintaan.”

Suomen urheiluliitto

"Leidi Lauantai onnistui yli odotusten! Kiitos Minna Immoselle paljon kehutusta luennosta, kiitos malleille, kaikille yrittäjille ja yrityksille osallistumisesta. Ja suuri kiitos paikalle tulleille leideille ja leidien herroille."

Kuhmon yrittäjänaiset

”Minna on innostava, positiivinen ja ajatuksia herättävä valmentaja, joka antoi henkilökunnallemme runsaasti sekä henkilökohtaisen kehittymisen eväitä että aihioita omien palveluidemme ja toimintamme kehittämiseen!”

Motivire

"Minna veti yrityksemme koko porukalle mukavan ja herättävän luentopaketin. Stressinhallintaan ja sen muuttamiseen voimavaraksi löytyi sopivasti keinoja ja käyttökelpoisia, toimivia keinoja. Asioita käsiteltiin juuri sopivalla tasolla ja tavalla, siten että ne jäi mieleen. Stressi onkin ystävämme oikein oivallettuna. Samoin voi sanoa ajanhallinnasta. Haltuun otettuna se on suunnaton voima. Luennon aikana syntyi tunne että mahdollisen pahoinvoinnin tilalle onkin annetuilla vinkeillä mahdollisuus ottaa elämäänsä hyvinvointi. Kiitos!!"

Pohjanmaan ekonomitoimisto Oy

”Kiitos Minnalle ajatuksia herättävästä luennosta. Saimme hyviä vinkkejä siitä, miten voimme itsekin omalla toiminnallamme paremmin vaikuttaa stressinhallintaan eikä stressin tarvitse hallita meitä. Minna on iloinen ja valoisa persoona, jota on mukava kuunnella.” 

Siemens Health Care Diagnostics ja Siemens AB